HOTEl

Bonne Auberge, a rebelmantique hotel

 

Romantiek is ontstaan als de rebellie op de rede waarbij gevoel, verbeelding en creativiteit centraal staan. Het hotel Bonne Auberge wil deze oorspronkelijke betekenis herwaarderen en een nieuwe dimensie geven.

Het rebels-romantische interieur , ontworpen in samenwerking met de Gentse interieur-architecten van het bureau Neoo selon Neo, combineert luxe en comfort. Bovendien geniet u van een verregaande service zodat u volledig kan wegdromen en maximaal ontspannen.

 

Hotel Bonne Auberge is gelegen in de oude concessie van De Haan, op een steenworp van het park Pottinière en het strand. Het hotel bestaat uit 11 kamers. Iedere kamer heeft haar eigen karakter en is genoemd naar een muziekgenre.  Van soul tot funk, van classic tot rock. Alle kamers hebben alle comfort en zijn uitgerust met een eigen badkamer, mini-bar, flatscreen, radio met iPod aansluiting, telefoon en Internet. ’s Ochtends wacht een uitgebreid ontbijt op u in de ontbijtruimte of op het terras. Verder is er altijd de mogelijkheid om van een aperitief te genieten vooraleer u op restaurant gaat of u kan zich rustig afzonderen in de bibliotheek. Hier beleeft ieder zijn persoonlijke romantiek.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons uniek hotel!